Ozgun Karaman u seriji Kralice / Kraljica

Publika je čula ime Ozgun Karaman u raznim projektima od 2010. godine. U pitanju je veoma talentovan turski glumac koji će se uskoro ponovo pojaviti na TV ekranima.

Ozgun Karaman u seriji Kralice / Kraljica

Foto Credits: IMDB

Karamana, koji je ostao u mislima mnogih kao Arda iz TV serije Umutsuz Ev Kadinlari / Očajne domaćice, pojedini gledaoci pamte po liku Emrecana u seriji Baba Candir.

Nedavno je Ozgun Karaman ostvario zapažene nastupe u dve važne TV serije. Ozgun, kojeg smo gledali kao Omera Zaymoglua u popularnoj TV seriji Kuzey Yildizi, pojavio se pred publikom u ulozi doktora Berka u popularnoj TV seriji TRT1 Kasaba Doktoru / Gradski doktor, koja je doživela svoje finale proteklih meseci.

Sigurno je da će u novoj godini svi biti iznenađeni novom glumčevom ulogom. Ozgun Karaman je jedan od glavnih muških uloga u novoj turskoj TV seriji Kralice / Kraljica, čija će prva epizoda biti emitovana u sredu, 22. marta, na Kanalu D i koja će prema najavama biti veoma efektna dramska priča.

Burcu, Gokhan i Ozgun se sve više ističu

Oči svih mogu biti uprte u Burcu Ozberk i Gokhana Alkana u projektu Kralice, koji predstavlja tursku verziju TV serije Queen Sugar, koja je nekada bila veoma popularna u Americi.

Ipak, čini se da je Ozgun Karaman izašao u prvi plan objavljivanjem serije. Pa zašto? Ozgun je rekao za svoj lik u ovom projektu da će iznenaditi mnoge: „Nikada ranije nisam igrao tako suprotan lik.”.

Ostaje da vidimo na šta je glumac tačno mislio, a priliku za to ćemo imati već od narednog četvrtka kada će biti premijera ove nove turske serije.

NOVO - Kivanc Tatlitug već dobija pohvale zbog serije Aile / Porodica!

By: TV Exposed