Ozge Ozpirincci kao Devin u seriji Aile / Porodica

Ozge Ozpirincci, koja je uživala u majčinstvu i odmarala se u Bodrumu 6 meseci, donela je odluku da se ponovo vrati na setove.

Ozge Ozpirincci kao Devin u seriji Aile / Porodica

Foto Credits: Internet Haber

Rođena 1986. godine u Istanbulu, glumica je pre godinu dana rodila ćerku Merkan. Ozge Ozpirincci, koja je ponovo osvojila srca likom Bahar u televizijskoj seriji Kadin / Žena, koja se emitovala od 2017. do 2020. godine, takođe je odlučila da se vrati na setove za novu sezonu. Kıvanc Tatlitug će biti partner glumici koja se sprema za novu televizijsku seriju pod imenom Aile / Porodica. Kako se pamti, dvoje poznatih glumaca zajedno su glumili i u Netflixovoj seriji Yakamoz S-245.

Glumica je poručila i da je prihvatila ulogu govoreći o svom novom serijskom projektu. Ozpirrincci je izjavila: „Prihvatila sam ulogu. Zabavno je pričati kada izađe, razgovaraćemo ponovo kada izađe.". Kivanc Tatlitug je u svom intervjuu takođe rekao da će učestvovati u seriji Aile, ali nije želeo da daje informacije o svojoj partnerki.

Ozge Ozpirincci je takođe izjavila da ne može dati detalje o seriji jer je to komercijalno pitanje. Međutim, poznata je činjenica da se rad za novu seriju pod nazivom Aile / Porodica intenzivno nastavlja. Ahmet Katikziz će režirati seriju, koja je nastala kao mafijaška priča. Otkriveno je da će Kivanc Tatlıtug igrati lik Aslana, koji vodi noćni klub, u seriji koju je napisao Hakan Bonomo. Ozge Ozpirincci će, s druge strane, zauzeti njeno mesto kao Devin, psiholog koji pokušava da tretira Aslanovu porodicu u ovoj priči.

Porodica će se sastati sa publikom kao turska adaptacija veoma cenjene američke TV serije Sopranovi.

NOVO - Završeno snimanje turske serije Sahmaran, premijera u januaru

By: TV Exposed