Završeno snimanje turske serije Sahmaran, premijera u januaru

U Adani je završeno snimanje turske serije Sahmaran, koja je posle duže pauze vratila Serenay Sarikayu na setove.

Završeno snimanje turske serije Sahmaran, premijera u januaru

Foto Credits: IMDB

Projekat Sahmaran, sa Serenay Sarikayom u pratnji Buraka Deniza u glavnoj ulozi, sniman je za Netflix. Najavljeno je da će se dugo očekivana serija sastati sa publikom 20. januara 2023. godine, u izjavi datoj na nalozima društvenih medija platforme.

Serenay Sarikaya je dala vrlo jasnu poruku o svojoj novoj seriji na svom nalogu na društvenim mrežama; Lepa glumica, koja je na Instagramu objavila belešku „Oduvaćemo”, otkrila je tako svoju tvrdnju o svom novom projektu. U seriji Sahmaran, čije su dve sezone snimljene, ispričana je mistična priča. Dok je snimanje druge sezone serije završeno i montažna faza započeta, činjenica da će prva sezona biti objavljena u januaru bio je događaj koji je obradovao fanove serije.

Scenario TV serije Sahmaran, u produkciji Tims&B Productions, pripada Pinar Bulut. U seriji Sahmaran koju je režirao čuveni reditelj Umur Turugay, značajna imena kao što su Mustafa Ugurlu, Mahir Gunsiray, Mehmet Bilge Aslan, Ebru Ozkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Ayse Lebriz, Nilay Erdonmez su takođe u glumačkoj ekipi.

Prva sezona serije, koja je snimana u Adani, sastaće se sa publikom 20. januara kao 8 epizoda. U seriji, koja će pričati o grupi 400-godišnjih studenata koji su zapravo zmije, biće prikazane priče o likovima koji pokrivaju oči sočivima da se ne vidi da su zmije.

NOVO - Irem Helvacioglu o Alpu Navruzu i seriji Yurek Cikmazi

By: TV Exposed