Irem Helvacioglu o Alpu Navruzu i seriji Yurek Cikmazi

Irem Helvacioglu, koja učestvuje u TV seriji TRT1 pod nazivom Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, ima efektan nastup sa svojim partnerom Alpom Navruzom.

Irem Helvacioglu o Alpu Navruzu i seriji Yurek Cikmazi

Foto Credits: RiriNano

Glumica, koju gledamo kao advokaticu Zeynep u seriji koja se uspešno nastavlja, takođe dobija intenzivnu podršku svojih obožavalaca. Poznato je da je par, koji se odlično slaže, imao i ima dobru komunikaciju na snimanju. Alp Navruz je rekao da su se on i njegova partnerka odlično slagali tokom snimanja serije. Alp je o svojoj partnerki govorio ovako:

„Irem je veoma dobra i vredna partnerka. Možemo da saradjujemo, možemo da razmenimo ideje. Nemamo nikakvih poteškoća dok igramo.” .

Irem Helvacioglu je takođe govorila o seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koja svake nedelje donosi veliko uzbuđenje njenim fanovima, na zabavi kojoj je prisustvovala. Glumica je rekla: „Svuda govorim isto, zaista sam srećna. Set je prelep. Lepo se zabavljamo sa našim režiserima Serdarom i Senemom. Odlično se zabavljamo sa celom glumačkom ekipom.” .

Podsećajući je na prelepe reči koje je njen partner Alp Navruz rekao za nju, Irem Helvacioglu je izjavila da je ovim impresionirana. Glumica je dodala: „To ću reći i za Alpa. Imamo veoma lep scenario. On je veoma ljubazna osoba, ima veoma lepo srce. Veoma je prijatno razgovarati sa njim o svakom detalju i tako izaći na scenu.”. Napominjući da su sa rediteljima i ekipom napravili dobar ambijent na setu, glumica je objasnila da je sjajan osećaj raditi u miru.

NOVO - Kraj za seriju Yazgi / Sudbina u epizodi 70

By: TV Exposed