Seray Kaya srećna zbog interesovanja za seriju Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Glumica Seray Kaya izašla je pred svoje fanove sa veoma snažnom ulogom u TV seriji Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, koja se emituje na ATV-u ponedeljkom uveče.

Seray Kaya srećna zbog interesovanja za seriju Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Foto Credits: RiriNano

Glumica, koja tumači lik Elif, zadovoljna je snažnom pričom serije i velikim odzivom publike. Seray Kaya, koja je prošle nedelje sa svojim partnerom Berkom Oktayem učestvovala na sajmu televizije MIPCOM održanom u Kanu u Francuskoj, privukla je pažnju svojom lepotom. Glumica se nakon ovog kratkog putovanja vratila na set i objavila da sve ide u najboljem redu.

Seray je srela novinare na ulici i odgovarala na njihova pitanja u kratkom intervjuu. Navodeći da serija ide dobro, glumica je rekla: „Naš projekat za sada ide veoma dobro. I našoj publici se dopalo, oni nas prate na ovom putovanju sa nama. Mi smo veoma srećni. Dobili smo veoma dobro interesovanje i stranih zemalja. Naša serija je prodata u Španiju. Veoma smo srećni zbog toga. Širimo se, rastemo, tako da smo veoma uzbuđeni.”.

Seriju Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla kupila je španska medijska kuća Mediaset u okviru sporazuma sklopljenog na sajmu MIPCOM. Dok je španska publika i dalje zainteresovana za turske TV serije, postoji intenzivna podrška Bir Kucuk Gun Isigi na društvenim mrežama.

Očekuje se da će serijal, koji je na inostrano tržište izašao pod imenom A Little Sunshine, biti prodat i u drugim zemljama.

View this post on Instagram

A post shared by Seray Kaya (@seraykaya)

NOVO - Esra Bilgic najpopularnija turska glumica prema sajtu IMDb

By: TV Exposed