Melisa Asli Pamuk o seriji Midnight at the Pera Palace

Turska glumica Melisa Asli Pamuk trenutno glumi u sve popularnijoj seriji Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život. Glumica je u svom novom intervjuu govorila o drugom, veoma popularnom projektu.

Melisa Asli Pamuk o seriji Midnight at the Pera Palace

Foto Credits: Internet Haber

Da su serije digitalnih platformi u Turskoj sve popularnije, između ostalog dokaz su i novi projekti. Serija Midnight at the Pera Palace je pokupila veoma pozitivne kritike. Istu sudbinu deli i projekat Hayaller ve Hayatlar u kojoj jednu od glavnih uloga, Setenay, tumači sjajna glumica Melisa Asli Pamuk.

Melisa je nedavno dala intervju u kom je istakla svoje mišljenje o seriji Midnight at the Pera Palace. Ova mlada glumica je rekla da nije fer da se daju komentari o nekom poslu od osobe iz daleka. Onaj ko ne vidi kako glumac radi, kako se priprema za posao i lik koji glumi, ne može da da pravi komentar o toj osobi.

Njoj se ova nova Netflixova serija zaista dopala. Svidelo joj se sve, od glume, preko scenarija, sve je sjajno. Lično ne preferira da reaguje na kritike. Jednostavno, takve osobe treba pustiti da pričaju i ne obazirati se.

Podsećamo, Hazal Kaya se našla na udaru jednog od novinara koji je izneo niz ružnih kritika i opisa za nju. Melisa Asli Pamuk je još jedna od koleginica koja je stala u Kayinu odbranu.

NOVO - Nova turska serija o Ataturku pod velom tajne

By: Milt-TV Exposed