Nova serija Kirli Sepeti privlači sve više interesovanja

Halil Ibrahim Ceyhan koji je impresionirao mnoge ulogom u seriji Emanet biće jedno od uticajnih imena u novoj seriji Kirli Sepeti, čak i ako nije u glavnoj ulozi.

Nova serija Kirli Sepeti privlači sve više interesovanja

Foto Credits: Dizilah

Glumac, koji je 3 sezone naporno radio na uspehu dnevne serije Emanet, takođe je stvorio veoma impresivnu bazu pratilaca na društvenim mrežama.

Dok su obožavaoci Halila Ibrahima Ceyhana privukli pažnju svojom privrženošću glumcu, to ga je takođe učinio jednim od najpopularnijih muških glumaca u okruženju društvenih mreža u Turskoj. Nakon popularnosti glumca na društvenim mrežama, izuzetan detalj u sektoru bio je i podatak da je došao do izražaja svojim uspehom u seriji Emanet.

Glumac, koji je dobio važne ponude od producenata, u novom periodu je u glumačkoj ekipi Fox TV serije Kirli Sepeti.

Dobra glumačka ekipa

Serija Kirli Sepeti, u kojoj u glavnim ulogama glume Ayca Bingol, Ceren Moray i Cansu Tosun, ima veoma efektnu glumačku ekipu. Počelo je snimanje serije, koja uključuje i značajna imena kao što su Serkay Tutuncu, Halil Ibrahim Ceyhan, Melisa Dongel, Gozde Seda Altuner, Bestemsu Ozdemir, Aleyna Ozgecer, Deniz Sarikas, Nihan Doga , Serhat Kilic i Devrim Yakut.

Obožavaoci Halila Ibrahima Ceihana takođe sa nestrpljenjem čekaju novi lik svog omiljenog glumca. Sudeći po interesovanju za trejlere, fanovi glumca su već počeli da podržavaju rad za njegovu novu ulogu. Priča o seriji takođe govori da će to biti produkcija koja će impresionirati publiku.

Datum premijere ove nove turske serije će biti poznat uskoro.

NOVO - Ozge Ozacar na radnom odmoru u Veneciji

By: TV Exposed