Uygar Ozcelik uz Barisa Arduca u seriji o sultanu Alparslanu!

Turski glumac Uygar Ozcelik potpisao je ugovor za novu ulogu. Glumac će se pojaviti u novoj sezoni serije Uyanis Buyuk Selcuklu.

Uygar Ozcelik uz Barisa Arduca u seriji o sultanu Alparslanu!

Foto Credits: IMDB

Druga sezona donosi priču o sultanu Alparslanu. Njega će u ovoj seriji glumiti Baris Arduc. Uz Barisa, na sceni će se naći još nekoliko novih imena. Jedno od njih je Uygar Ozcelik. On će u ovom projektu tumačiti lik po imenu Ibrahim Inal.

Kada je njegovoj dosadašnjoj glumačkoj karijeri, Uygar Ozcelik se pojavio u dvanaest projekata. Poslednju ulogu imao je u seriji Ariza. U njoj je u svih 30 epizoda tumačio lik Rasima. Pre toga glumio je Semiha u seriji Ask Aglatir. Pojavio se i u serijama Gulperi, 8 Gun, jednoj epizodi serije Istanbullu Gelin i drugim projektima. Prvu ulogu imao je 2006. godine kao Avsar Selvihanli u TV seriji Avsar. Popularnost je stekao ulogom Ejdera u seriji Genco.

Snimanje kadrova na drugoj sezoni serije Uyanis Buyuk Selcuklu počeće krajem ovog meseca. Režiser na projektu je Cagatay Tosun. Prema najavama kreatora očekuje nas još jedna zanimljiva sezona ove istorijske serije.

NOVO - Finale serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata je 8. septembra

 By: Milt-TV Exposed