Finale serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata je 8. septembra

Serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata je pravi fenomen na društvenim mrežama. Ipak, serija se polako bliži svom kraju.

Finale serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata je 8. septembra

Foto Credits: IMDB

Snimanje turske serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata je završeno. Serija je sakupila mnogo simpatija, pogotovo mladjeg dela publike. Fanovi i dalje imaju prilike da uživaju u ljubavi Ede i Serkana (Hande Ercel i Kerem Bursin). Do kraja je ostalo još četiri epizode. Finale ove turske serije će biti 8. septembra.

Podsećamo, serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata se emituje na turskom kanalu Fox TV. Serija je imala dve sezone i ukupno će biti emitovano 52 epizode. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije MF Yapim. Premijera ove serije je bila 8. jula 2020. godine. Za seriju vlada veliko interesovanje širom sveta pa je prodaja u inostranstvu na zaista respektabilnom nivou.

Kada je reč o glavnim glumcima Hande Ercel i Keremu Bursinu, oni će na zasluženi odmor. Hande je najavila da će iskoristiti pauzu da se dobro odmori i da neće razmišljati o novim projektima u narednom periodu. Ostaje da se vidi da li će Kerem Bursin možda razmotriti neku novu ponudu i ulogu. Za sada takve ponude nema.

NOVO - Farah Zeynep Abdullah ima novu ulogu!

 By: Milt-TV Exposed