Kubilay Aka i serija Dokuz Oguz na raskrsnici

TV serije o vojnicima su među projektima koje turska TV publika veoma ceni. TV serije Savasci / Ratnik i Soz / Zakletva su u ovom trenutku zapamćene kao nezaboravne vojne serije.

Kubilay Aka i serija Dokuz Oguz na raskrsnici

Foto Credits: IMDB

Berk Oktay, koji je igrao glavnu ulogu u seriji Savasci, svoju slavu duguje uspehu u ovom projektu. Videli smo da je serija, u kojoj je Berk igrao glavnu ulogu četiri sezone, imala veliki uspeh. Iako je peta sezona projekta Savasci snimljena nakon što je Oktay napustio seriju nakon neslaganja, nije bila efikasna.

Nakon ovog projekta, Fox TV je započeo novi pokušaj da privuče gledaoce na sopstveni ekran serijom o vojnicima. Ovoga puta, projekat pod nazivom Dokuz Oguz / Devet Oguza je prikazan sa velikom tvrdnjom u sezoni 2022-2023. Četvrta epizoda serije Dokuz Oguz, u kojoj glavne uloge igraju Kubilay Aka i Yasemin Allen, ostala je iza nas. Ipak, ocene su daleko ispod očekivanja. Drugim rečima, gledaoci ili nisu primetili seriju Dokuz Oguz ili još nisu mnogo marili za nju.

Kubilay Aka dobio veliku šansu

Dok je bila velika publika koja je sa oduševljenjem gledala seriju Savasci, ovu publiku još nije privukla serija Dokuz Oguz. Šansa Kubilaya Ake da poveća popularnost vojnom serijom poput Berka Oktaya ovog puta stoji pred njim. Naravno, uspeh serije će igrati važnu ulogu u karijeri glumca.

Iako je Kubilay Aka, koji se proslavio serijom Cukur u karijeri koja je započela projektom Vatanim Sensin, imao priliku da poveća svoju popularnost serijom o vojnicima, gledanost može sprečiti ovu situaciju.

Bilo je nekih navoda da će serija verovatno biti otkazana, ali se očekuje da će Fox TV pogledati situaciju još nekoliko epizoda i potom odlučiti. Za Aku, pak, da li će uloga vojnika, koja mu dobro stoji, biti dugoročna ili će ostati kao kratko uzbuđenje, fanovi željno iščekuju.

Može se reći da su glumac i serija na raskrsnici. Ili će se gledanost poboljšati ili ćemo se polako približiti kraju ovog projekta.

NOVO - Prve kritike za seriju Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed