Radnja serije Camdaki Kiz u novim epizodama će privući još više gledalaca?!

Jedna od popularnih turskih TV serija četvrtkom uveče, Camdaki Kiz / Devojka iza stakla nastavlja da privlači milione gledalaca sa svakom novom epizodom.

Radnja serije Camdaki Kiz u novim epizodama će privući još više gledalaca?!

Foto Credits: IMDB

Gledanost ove turske serije i dalje je veoma dobra. Svedoci smo da je serija, čija je 57. epizoda emitovana prošle nedelje, postigla veoma dobre ocene u svim grupama publike. Treća sezona se nastavlja kao priča o uspehu serije, koja je takođe osvojila prvo mesto u kategorijama AB i ABC1. Istaknute scene likova Nalan i Hayrija, koje igraju Burcu Biricik i  Cihangir Ceyhan, pružile su milionima gledalaca uzbudljive trenutke.

Rezultati odluke koju je Nalan donela, da napusti kuću u 57. epizodi takođe će biti otkriveni u narednim nedeljama, a publiku će čekati uzbudljivi trenuci puni nepoznanica. Možemo reći da takve odluke u priči serije imaju veoma pozitivan efekat na publiku i zahvaljujući elementu radoznalosti, Camdaki Kiz nastavlja da bude jedna od najuspešnijih produkcija sezone. Podsetimo još jednom da je Burcu Biricik takođe tri sezone svojim talentom impresionirala milione veoma uspešnim nastupom. Publika će, pitajući se šta će biti u 58. epizodi u novoj nedelji, ponovo pažljivo pratiti lik Nalan.

Nalan, koja je saznala istinu o Sedatu i šokirala sve šamarajući ga, privukla je pažnju rečima: „Oskvrnili ste me, učinili ste da ličim na sebe“. Saznavši istinu u novoj epizodi, odlazak Nalan iz kuće stvara šok za sve, a posebno za Feride. Drugi razvoj događaja u 58. epizodi, u kojoj ćemo gledati Nalan, koja prvi put primenjuje sopstvenu odluku o sopstvenom životu, već je bio stvar radoznalosti.

NOVO - Aytac Sasmaz o željama i snovima

By: TV Exposed