Aytac Sasmaz o željama i snovima

Turski glumac Aytac Sasmaz, koga gledamo u Fox TV seriji Darmaduman, pojavio se pred svojim fanovima sa drugačijim karakterom.

Aytac Sasmaz o željama i snovima

Foto Credits: IMDB

Rezultati turske TV serije Darmaduman, koja je sa četvrtka uveče pomerena na subotu, željno se iščekuju, odnosno da se vidi da li će to sve doneti napredak. Aytac Sasmaz je nedavno bio na dnevnom redu, kako zbog raskida sa doskorašnjom devojkom Cemre Baysel, tako i zbog jedne od glavnih uloga u seriji Darmaduman. Glumac je takođe napomenuo da sanja da učestvuje u pozorištu ili mjuziklu. Glumac je na tu temu izjavio:

„Nadam se da ću biti u prelepom mjuziklu, to je nešto što nameravam da uradim uskoro. I ja želim da budem tamo.“. Objašnjavajući da je išao da gleda muzičke projekte i da želi da učestvuje u takvom projektu, Aytac Sasmaz nije želeo da odgovara na pitanja o Cemre Baysel. Rekavši da on i njegov stariji brat Ismail Ege Sasmaz imaju veoma dobar odnos i da se dobro slažu, Aytac je naveo da su ponosni jedan na drugog.

Objašnjavajući da je sanjao da zajedno učestvuje u projektu, glumac je takođe signalizirao da će prihvatiti takvu ponudu u budućnosti. Izrazivši da ga amaterski zanima muzika i da je za glumca važno da producira svaku temu, Aytac Sasmaz je naveo da uživa u bavljenju muzikom.

NOVO - Hazal Subasi o traumi iz detinjstva koju ima i dan danas!

By: TV Exposed