Hazal Subasi o traumi iz detinjstva koju ima i dan danas!

Hazan Subasi, koja igra lik Leyle u TV seriji Kasaba Doktoru / Gradski doktor i nastavlja da se pojavljuje na ekranu TRT1 petkom uveče, pravi čvrste korake napred u svojoj karijeri.

Hazal Subasi o traumi iz detinjstva koju ima i dan danas!

Foto Credits: RiriNano

Mlada glumica je imala veliku bazu fanova sa projektima u kojima je učestvovala jedan za drugim, a razvijala se stičući važna iskustva iz svakog novog projekta. Hazal Subasi, koja je učestvovala u emisiji koju je vodio Ahmet Mumtaz Taylan, emitovanoj na NTV pod nazivom Empatija, govorila je o traumama iz detinjstva. Priznajući da njena trauma iz detinjstva i dalje traje nakon sna koji je imala, glumica je podelila sledeće informacije:

„Mrak za mene izaziva nešto malo drugačije. Izuzetno se plašim mrklog mraka, verujem da ću u tom trenutku oslepeti. Ako ne vidim svetlo, osećam se kao da ga više nikada neću videti. Ovo je iz sna koji sam sanjala kada sam bila mala. Tada su bili električni bojleri, dugo se tuširam i još uvek je... Sanjam da sam pod tušem, električni bojler pravi probleme, vičem majci da isključi prekidač, Majka kaže da struja nije nestala! Kada sam se probudila sa tim snom i prala kosu narednih 6 meseci uvek sam brinula, nisam oka sklopila! Moj strah je počeo tog dana, i dalje traje.”.

Hazal Subasi je ovim rečima skrenula pažnju koliko veliku i delotvornu traumu čovek može da doživi nakon događaja u detinjstvu. Rekavši da i ona veruje u ljubav, Hazal je izjavila da još nije zaljubljena sledećim rečima:

„Verujem u ljubav, ali verujem u ljubav u svojoj glavi. Definicija ljubavi nije ista za sve. Ni ja ne verujem da to može biti trenutna ljubav. To mora biti nešto što zahteva trud, verujem da će se ljubav postepeno formirati. Još se nisam zaljubila.".

NOVO - Serija Tuzak i dalje muči muku sa gledanošću

By: TV Exposed