Nestale su brige oko serije Alparslan Buyuk Selcuklu

Počela je druga sezona serije Alparslan, koja se sa publikom susrela na ekranima TRT1, a na ekranu su i milioni obožavatelja serije. Baris Arduc igra glavnu ulogu u seriji, čija se svaka nova epizoda željno iščekuje.

Nestale su brige oko serije Alparslan Buyuk Selcuklu

Foto Credits: Internet Haber

Činjenica da je Fahriye Evcen bila glavna ženska uloga u prvoj sezoni takođe je bila efikasna u činjenici da se o seriji mnogo pričalo i da je broj gledanosti bio veoma dobar. Međutim, u drugoj sezoni, Evcen nije želela da nastavi sa timom. U cilju jačanja priče u novoj sezoni turske serije Alparslan Buyuk Selcuklu, u glumačku ekipu su uključene i Oyku Gurman sa likom Oke Hatun i Kayra Zabci sa likom Seferiye Hatun. Pošto su ova dva ženska lika učestvovala sa snažnim likovima u seriji Alparslan, došlo je do velike promene u izgledu serije.

Navodeći da je lik Oke Hatun snažna ličnost i da se poklapa sa njenom ličnošću, Oyku Gurman je svoju sreću što je postala deo takve produkcije objasnila ovim rečima:

„Ona je veoma snažan lik. U tom pogledu smatram da je to veoma blisko meni. Akcija je ono zbog čega sam najviše uzbuđena i razlog zašto toliko želim ovaj posao. Zato što sam se sa konjičkim sportom upoznala povodom TV serije.”.

Nakon odlaska Fahriye Evcen iz serije Alparslan Buyuk Selcuklu, izbor Kayre Zabci, koja je mlada i ima malo iskustva, za partnerku Barisa Arduca, iznenadio je sve. Međutim, kada je emitovana prva epizoda nove sezone i kada se videlo da glumica dobro nosi lik Seferiye Hatun, brige su nestale.

NOVO - Poznato kada se nastavlja turska serija Teskilat / Organizacija

By: TV Exposed