Dilan Cicek Deniz promenila imidž zbog nove serije

Turska glumica Dilan Cicek Deniz će se u narednom periodu pojaviti u novoj seriji. U pitanju je Netflixov projekat o kom će biti dosta reči u danima koji slede.

Dilan Cicek Deniz promenila imidž zbog nove serije

Foto Credits: Internet Haber

Dilan Cicek Deniz se već priprema za snimanje te serije. Reč je o projektu u kom će tumačiti glavnu ulogu zajedno sa Burakom Denizom. Dok se čekaju detalji o samoj radnji serije, glumica je napravila veliku promenu imidža, odnosno fizičkog izgleda. Dilan je promenila boju kose zbog nove uloge. Ispod naslova možete pogledati kako ova sjajna turska glumica izgleda sa znatno drugačijom bojom kose. Kako vam se čini?

Uloga u ovom novom projektu biće deseta u karijeri Dilan Cicek Deniz. Poslednje serije na kojima je radila su Cukur i Alev Alev. U Cukuru je u 63 epizode glumila Senu Kocovali. U seriji Alev Alev je tumačila lik Ruye Yildirimlar. Glumila je i u serijama Yarim Kalan Asklar, Bodrum Masali, Gunesin Kizlari i drugim.

U njenom privatnom životu sve ide u najboljem mogućem redu. Dilan je verena od strane Thora, njenog doskorašnjeg momka koji je iz Islanda.

NOVO - Hande Ercel vratila osmeh na lice (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed