Današnji slavljenik je Baris Arduc

Danas svoj 34. rođendan proslavlja sjajni turski glumac Baris Arduc. Glumac će se do kraja meseca pojaviti i na TV ekranima u za njega novom projektu.

Današnji slavljenik je Baris Arduc

Foto Credits: Dizilah

Baris Arduc je rođen 9. oktobra 1987. godine u Šerciningenu u Švajcarskoj. Ima dva brata. Stariji brat mu se zove Onur a mlađi Mert. Sa porodicom su se preselili u Tursku kada je Baris imao osam godina. U Uskudaru je završio srednju školu, nakon čega je upisao Sportsku akademiju.

Od malih nogu se bavi sportom. Voli plivanje, fudbal, košarku, rukomet i kajak. Bio je član borilačkog kluba BVJIN. Visok je čak 187 cm i omiljen je među ženskom populacijom.

Arduc govori tri jezika, turski, engleski i italijanski. Glumačku karijeru je otpočeo 2009. godine nakon što je upoznao Aylu Algan.

U dosadašnjoj karijeri se pojavio u 12 projekata. Glumio je u serijama Cukur, Kuzgun, Kiralik Ask i drugim. Krajem meseca se vraća na TV ekrane. Baris Arduc će tumačiti glavnu ulogu u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu, koja predstavlja drugu sezonu popularne istorijske serije Uyanis Buyuk Selcuklu. Projekat će biti nastavljen 25. oktobra.

NOVO - Trideset miliona za seriju Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

 By: Milt-TV Exposed