Ulku Hilal Ciftci ima veliki test karijere u novoj seriji

Mlada imena nove TV serije Donence, koja će se sa publikom susresti u utorak, 4. jula, na Kanalu D, čini se da privlače veliku pažnju.

Ulku Hilal Ciftci ima veliki test karijere u novoj seriji

Foto Credits: RiriNano

Sumeyye Aydogan i Caner Topcu će izazvati uzbuđenje svojim partnerstvom.

Istovremeno, mladi glumci koji će učestvovati u priči serije kao da iznenađuju publiku svojim ulogama.

Jedno od ovih imena biće lik Gulce, koja ima značajno mesto u priči TV serije Donence. Lik Gulce, koju igra Ulku Hilal Ciftci, nalazi se u glavnoj priči serije i duboko će uticati na publiku.

Sigurno je da 17-godišnji lik Gulce sa posebnim potrebama neće biti samo izazovna uloga, već i pravi glumački test za Ulku Hilal Ciftci.

Kompleksan lik

Ulku Hilal Ciftci je dala sledeće informacije o svojoj ulozi:

„Gulce je osoba sa posebnim potrebama. Zbog svoje posebne situacije, uznemiruje se od mnogih situacija kao što su buka, haotično okruženje, insistiranje na dodiru, promena trenutnog i naviknutog poretka. Uprkos svim ovim negativnostima, ona ima superiornu inteligenciju, veliku sposobnost crtanja i pamćenja.”.

Jedno od glavnih pitanja serije je -  Hoće li biti dobro da se Gulce, koji ima poteškoća u komunikaciji sa ljudima, preseli u Foču?

Očekuje se da će interakcije lika Gece koje tumače Sumeyye Aydogan i Ulku Hilal Ciftci, koja igra njenu sestru Gulce u TV seriji Donence, u velikoj meri uticati na publiku. Sve to gledamo već od utorka 4. jula na Kanalu D.

NOVO - U utorak počinje turska serija Donence

By: TV Exposed