Kenan Imirzalioglu nastavlja sa obrazovanjem i edukovanjem

Glumac Kenan Imirzalioglu nastavlja da radi na sebi. Po njemu, ne postoji granica u godinama kad je reč o edukaciji, što je svakako dobra stvar. Kenan je sjajan glumac, tu dileme nema, ali ipak želi da se unapredi u svom poslu. Uprkos svom statusu superstara, Imirzalioglu je krenuo na dodatne čaasove glume. Uz to, Kenan ...

Kenan Imirzalioglu nastavlja sa obrazovanjem i edukovanjem

Glumac Kenan Imirzalioglu nastavlja da radi na sebi.

Po njemu, ne postoji granica u godinama kad je reč o edukaciji, što je svakako dobra stvar. Kenan je sjajan glumac, tu dileme nema, ali ipak želi da se unapredi u svom poslu. Uprkos svom statusu superstara, Imirzalioglu je krenuo na dodatne čaasove glume. Uz to, Kenan Imirzalioglu ima privatnog nastavnika koji mu da je lekcije iz istorije.

Podsećamo da je ovaj sjajni glumac diplomirao na Matematičkom fakultetu na Istanbulskom tehničkom univerzitetu. Učenje za Kenanan očigledno nikad ne prestaje. Kada je reč o njegovoj glumačkoj karijeri glumac je potvrdio da je u odmaklim pregovorima za novu, glavnu ulogu. U narednom periodu bi mogli da saznamo ishod tih pregovora, kao i to o kom projektu je reč.

NOVO - Počinje snimanje prve turske distopijske serije – Memoria!

By: TV Exposed