Zehra Yilmaz u novoj TV seriji Yaz Sarkisi / Letnja pesma

Prelepa turska glumica Zehra Yilmaz sprema se da ode na set za svoju novu seriju Yaz Sarkisi ili u prevodu Letnja pesma.

Zehra Yilmaz u novoj TV seriji Yaz Sarkisi / Letnja pesma

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je na snimanjima od 2016. godine, privukla je pažnju likom Rane u seriji Bodrum Masali.

Zehra Yilmaz, koja je takođe dobila priznanje kao Melisa u seriji Cennet’in Gozyasları, takođe je stekla značajno iskustvo sa TV serijama Kimse Bilmez, Gencligim Eyvan, Kalp Yarasu, Kurulus Osman i Gul Masali.

Stigle su sjajne vesti za njene fanove. Zehra Yilmaz se vraća na setove sa svojim novim projektom, Yaz Sarkisi / Letnja pesma, u novoj Fox TV seriji, u kojoj je uključena u glavnu glumačku ekipu.

Lik Asli

Lepa glumica, koja će dati život liku Asli u seriji koju potpisuje kompanija Pastel Film, sprema se da ode na set sledeće nedelje.

Zehra Yilmaz, koja se bavi sportom i zdravom ishranom kako bi održala formu, sve to objavljuje na svom nalogu na društvenim mrežama, ušla je u naporan radni proces sa svojom novom serijom.

Serija Yaz Sarkisi, u kojoj je prelepa glumica uključena u glavnu glumačku postavu, sastaće se sa publikom na  ekranima Fox TV-a pod režijom Doge Can Anafarte, sa jakom glumačkom postavom kao što su Nilsu Berfin Aktas, Mustafa Mert Koc, Oya Basar i Yesim Ceren.

Datum premijere će biti poznat do kraja novog meseca.

View this post on Instagram

A post shared by Zehra Yılmaz (@zehraylmz)

NOVO - Pinar Deniz ispričala anegdotu sa početka svoje karijere

By: TV Exposed