Ismail Ege Sasmaz - Pomešana osećanja zbog nove uloge!

Ismail Ege Sasmaz počinje veoma značajan projekat za njega i njegove fanove! Sasmaz, jedan od mladih i uspešnih glumaca, početkom ove sezone preuzeo je glavnu ulogu u seriji Fox TV-a pod nazivom El Kizi.

Ismail Ege Sasmaz - Pomešana osećanja zbog nove uloge!

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji je sa Sevdom Erginci izveo efektnu predstavu, imao je nesreću što je priča rano završena zbog niske gledanosti ove turske serije. Uskoro će raditi na novom, drugačijem projektu.

Ismail Ege Sasmaz, koji je dobio mnogo ponuda nakon serije El Kizi, pojaviće u filmu o životu muzičara Bariša Akarsua, koji je rođen 1979. u Bartinu i poginuo u saobraćajnoj nesreći u julu 2007. godine.

Navodeći da je njegov novi projekat za njega veoma značajan, Sasmaz je izjavio da je uzbuđen i dodao: „Sve ide dobro, zaista ide dobro. Počinjem veoma značajan projekat. Igraću Bariša Akarsua. Nadam se da ću uspeti da odradim dobar posao. On je imao svoje putovanje...”.

Ismail Ege Sasmaz, koji je izjavio da je za sada poznato samo da će on glumiti u projektu i da se pripreme nastavljaju, nije želeo da iznosi detalje o filmu. Objašnjavajući da ne može da iznosi detalje o scenariju, glumac je naveo da je bio u veoma emotivnom stanju kada ga je pročitao.

Rekavši „Izgledam kao Bariš Akarsu“, glumac trenutno doživljava različite emocije. Ismail je izjavio i : „Volim njegove pesme. Bilo je veoma čudno. Ja sam u godinama kada je on preminuo, što mi daje sasvim drugačije značenje. Zato ću pokušati da to prevaziđem“.

NOVO - Oktay Kaynarca vrši intenzivne pripreme za novu seriju

By: Milt-TV Exposed