Hande Dogandemir na obuci za oružje zbog novog filma!

Hande Dogandemir dobila je veliko priznanje ove sezone svojom glumom u seriji Star TV-a, Annemizi Saklarken. Glumica, koja je uspešno odigrala lik veoma različit od uloga koje je igrala do sada, ostala je upamćena po uspešnom nastupu uprkos kratkom trajanju serije.

Hande Dogandemir na obuci za oružje zbog novog filma!

Foto Credits: Internet Haber

Poznata glumica Hande Dogandemir biće na snimanju novog filma pod nazivom 49 umesto da se odmara ovog leta. Glumica, koja će preuzeti glavnu ulogu sa Ismailom Haciogluom, izaći će pred publiku sa naracijom o događaju koji se dogodio u ne tako davnoj istoriji Turske.

Počela je priprema za ulogu glumice. Hande Dogandemir je počela da pohađa obuku za snajperiste za svoj novi filmski projekat.

Film donosi pravi događaj na veliko platno. Priča o terorističkoj organizaciji ISIS koja je opsedala generalni konzulat Turske u Mosulu u Iraku i tamo uzela 49 ljudi za taoce.

Film pod nazivom 49 će odražavati koliko je turska nacionalna obaveštajna organizacija uložila napora da spase ove taoce. Očekuje se da će ovaj film, u kom će Hande Dogandemir u glavnoj ulozi pratiti Ismail Hacioglu, biti veoma efektan projekat.

Hande je dala izjavu o filmu „U Kilisu sam 3 nedelje u julu. Imamo probe, studije. Vreme brzo prolazi“.

Obaveštavajući da će vredno raditi tokom ovog tronedeljnog perioda snimanja, glumica je izjavila da je uzbuđena zbog svoje nove uloge.

NOVO - Ozge Ozpirincci - Vreme brzo prolazi!

By: TV Exposed