Objavljena glumačka ekipa turske serije Balkan Ninnisi – ko će biti glavna glumica?!

Stigle su nove vesti o novoj seriji turskog nacionalnog kanala TRT 1. Reč je o projektu pod nazivom Balkan Ninnisi ili u prevodu Balkanska uspavanka.

Objavljena glumačka ekipa turske serije Balkan Ninnisi – ko će biti glavna glumica?!

Foto Credits: Dizilah

Ono što je izvesno je da će serija Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka zbog svog naziva ali i radnje, odnosno mesta dešavanja iste, biti zanimljiva gledaocima na ovim prostorima. Reč je o seriji koja će se snimati i u Skoplju. Režiser na ovom projektu je Dogan Umit, na pozicijama producenta su Yacin Ari i Ugur Uzunok. Scenario piše tim ljudi koji čine Hamit Isik, Esma Koc, Ugur Uzunok, Nurallah Sevimli i Nurdan Tufai.

Do sada je poznat veći deo glumačkog kadra ali ne i glavna glumica. U seriji Balkan Ninnisi će glumiti Erdal Ozyagcilar kao Suleyman, Emre Bey (Ertan), Ozlem Turkad (Neriman), Gozde Cigaci (Gulsum), Kaan Turgut (Pavel), Deniz Gurkan (Gulbahar).

Pored njih poznato je da će uloge u seriji Balkanska Uspavanka imati i  Hakan Boyav (Daniel), Suleyman Kara (Mustafa), Erman Saban (Hayati i Sarp Bozkurt (Arif). Glavna uloga je ponuđena Jessici May i ona je pozitivno reagovala na ponudu. Vrlo je realno da u narednom periodu ona i zvanično postane deo glumačke ekipe ove nove turske televizijske serije.

Zanimljivo je da je ovo drugi put da Erdal snima u Makedoniji i sa Ermanom Sabanom bratom Ertana Sabana. Oni su ranije zajedno glumili u TV seriji Elveda Rumeli. Uz to, Erdal će po drugi put sarađivati sa Sarpom Bozkurtom sa kojim je glumio nedavno u Sayismanovom filmu Aynasiz Haluk.

NOVO - Bivša partnerka Kaana Urgancioglua veliki fan serije Yargi

By: Milt-TV Exposed