Bivša partnerka Kaana Urgancioglua veliki fan serije Yargi

Ispostavilo se da je turska glumica Burcu Binici jedna od onih koji vole i rado gledaju seriju Yargi / Presuda koja se emituje nedeljom uveče i koji svake nedelje gledaju priču na TV ekranima.

Bivša partnerka Kaana Urgancioglua veliki fan serije Yargi

Foto Credits: aHaber

Poznata glumica, rođena u Erzurumu 1986. godine, igrala je lik Deniz u ATV seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO) i po tom liku postala prepoznatljiva. Glumica, koja je na snimanjima od 2010. godine, privukla je pažnju likom Gulengul u TV seriji Bir Bulut Olsam.

Burcu Binici, koja je posebno upamćena po liku Ceren u TV seriji Soz / Zakletva, bila je gostujuća glumica u TV seriji Kuzey Yildizi kao Tulin. Govoreći o seriji Yargi sa velikim respektom, Burcu je rekla: „Svaki put gledam Presudu. Voleo bih da glumim tamo. To je ogroman posao. U našoj zemlji se radi mnogo dobrih stvari, ali TV serija Yargi je veoma dobra“, izjavila je Binici.

Burcu Binici je podsetila da su ona i Kaan Urgancioglu, Ilgaz iz serije Yargi, zajedno glumili u TV seriji pod nazivom Duriye’nin Gugumleri i igrali muža i ženu u 60 epizoda.

Objašnjavajući da je neobjavljena 200. epizoda serije EDHO bila veoma efektna i da joj se dopao i lik Deniz, glumica nije želela da daje više informacija o neobjavljenoj 200. epizodi, navodeći da bi bilo pogrešno iznositi detalje.

NOVO - Bliski saradnik Kivanca Tatlituga će završiti u zatvoru?!

By: Milt-TV Exposed