Serkan Cayoglu u problemu? Otkazan njegov novi projekat!

Filmski projekat pod nazivom O Gelin Benim, koji je zgodni glumac Serkan Cayoglu pripremao da snimi za Disney plus, otkazan je pre nego što je i počeo. Može li ovo biti veliki problem Serkanu, koji je nedavno odustao od drugog projekta?

Serkan Cayoglu u problemu? Otkazan njegov novi projekat!

Foto Credits: IMDB

Serkan Cayoglu, jedan od najuspešnijih mladih glumaca na platnu, debitovao je u karijeri u TV seriji Kiraz Mevsimi, u kojoj je delio glavnu ulogu sa Ozge Gurel. Cayoglu je do nedavno bio pred svojim obožavaocima u TV seriji Kibris Zafere Dogru / Kipar ka pobedi, koja je emitovana na TRT 1. Na kraju serije, pojavio se novi filmski projekat za Cayoglua.

Zgodni glumac je prvo prihvatio glavnu ulogu u fillmu pod nazivom Ilk Gokturk / Prvi Gokturk. Serkan je uz Ayteca Sasmaza trebao da tumači glavnu ulogu u ovom projektu. Bilo je čak i proba za film.

Međutim, pre oko tri nedelje, Serkan je objavio da se povlači iz ovog filma. Objašnjeno je da je Cayoglu napustio projekat jer bi snimanje trajalo veoma dugo, a on nije više voleo da toliko vremena posveti projektu, kao i to da bi se vreme snimanja preklapalo sa obavezama glumca u privatnom životu.

Mnogi su smatrali da je jedan od razloga i to što je Serkan Cayoglu trebao da se pojavi u novom filmu Disney Plus digitalne platform. To sada može da se ispostavi i kao tačno, ali i ne baš sjajna odluka glumca. Zato što je film O Gelin Benim, u kojem je Serkan trebao da tumači glavnu ulogu sa Ajcom Aysin Turan, otkazan jer nije bilo moguće formirati glumačku ekipu.

Glumac je sada slobodan u izboru novog posla.

NOVO - Nesrin Cavadzade o završetku serije Uc Kurus

By: Milt-TV Exposed