Eda dobija konkurenciju?! - Nova glumica u seriji Sen Cal Kapimi

Serija Sen Cal Kapimi je promenom dana emitovanja čini se izborila opstanak. Rejting se popravio, a ugovor sa Fox TV je potpisan do 26. epizode, uz opciju produžetka. U epizodi koja nas očekuje u subotu, oprostićemo se od lika Efe Akmana. On se više neće pojavljivati u ovoj seriji. Nakon odlazaka, red je i na ...

Eda dobija konkurenciju?! - Nova glumica u seriji Sen Cal Kapimi

Serija Sen Cal Kapimi je promenom dana emitovanja čini se izborila opstanak.

Rejting se popravio, a ugovor sa Fox TV je potpisan do 26. epizode, uz opciju produžetka. U epizodi koja nas očekuje u subotu, oprostićemo se od lika Efe Akmana. On se više neće pojavljivati u ovoj seriji. Nakon odlazaka, red je i na dolaske. Serija Kucaj na moja vrata dobila je novu članicu glumačkog kadra. Glumica Ilayda Cevik se priključila ekipi na setu. Još uvek nije objavljeno od koje epizode ćemo gledati Ilaydu, kao ni to koju ulogu će tumačiti.

S obzirom da je u pitanju mlada i veoma lepa glumica, mnogi su pomislili da će Eda dobiti konkurenciju. Konkurenciju u vidu nove lepe dame u životu Serkana Bolata. Ukoliko to bude slučaj očekuje nas zanimljiv nastavak serije. Ono što je sigurno je to da će Ilayda Cevik doneti u seriju nešto novo.

NOVO - Burak Deniz naljutio ljude u Turskoj (FOTO)

By: TV Exposed