Turske serije Yargi i Uc Kiz Kardes dobijaju nove sezone, Camdaki Kiz ne!

Iako planovi Kanala D za narednu sezonu nisu u potpunosti poznati, izjava da će se serija Yargi / Presuda nastaviti u trećoj sezoni primljena je veoma pozitivno.

Turske serije Yargi i Uc Kiz Kardes dobijaju nove sezone, Camdaki Kiz ne!

Foto Credits: IMDB

Ljubitelji ove turske TV serije su srećni što je nejasnoća raščišćena. Tako se pokazalo da nisu tačne tvrdnje koje su se širile društvenim mrežama i internetom da postoji mogućnost da serija Yargi bude završena na kraju ove sezone. To i jeste zapravo bio prvenstveni plan, koji je u međuvremenu promenjen.

Kako će se razvijati priča u seriji Yargi, i šta će biti sa Ilgazom, sada je najveći kuriozitet. Treća sezona serije Presuda bez Kaana Urgancioglua je mnogima nezamisliva. Dakle, kako će se zajednička percepcija da je Ilgaz preminuo, a Ceylin ga usmrtila na početku sezone transformisati u priču, ostaje pitanje radoznalosti.

Obožavaoci Pinar Deniz i Kaana Urgancioglua gledaće seriju Yargi na ekranu još jednu sezonu i nastaviće da pružaju veliku podršku. Razmišljanja na društvenim mrežama to pokazuju. Pojašnjeno je da će Kanal D nastaviti projekte Uc Kiz Kardes / Tri sestre i Yargi / Presuda.

Međutim, poznato je da će se serija Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala završiti na kraju treće sezone. Ekipa serije je takođe veoma umorna i priča ide u završnicu korak po korak. Serija Camdaki Kiz, koja je bila u veoma dobroj poziciji u konkurenciji u četvrtak, zapravo je bila produkcija koja je spasila Kanal D. Činjenica da ovaj veliki uspeh od 3 sezone neće dočekati narednu sezonu je veliki hendikep. Jer Kanalu D neće biti lako da ponovo preuzme vođstvo u takmičenju u četvrtak.

Nova serija umesto Camdaki Kiz

U novoj sezoni Kanal D sprema potpuno novu seriju, ali neke je nerviralo to što je serija O Kiz / Ta devojka, koja je ove sezone prikazana na ekranu, ušla u rano finale, a TV serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo i Kralice / Kraljica su postigle niže ocene od prosečnih. Tu je i serija Arka Sokaklar za koju se kaže da će biti na ekranu sledeće sezone, ali je očigledna mogućnost pauze od jedne sezone.

Što se tiče Kanala D, serije Uc Kiz Kardes i Yargi bi mogle zadržati svoju poziciju u toku sledeće sezone. Ne zna se da li će se Veda Mektubu i Kralice nastaviti, ali čini se da je njihov zadatak na tu temu zaista težak. Čini se da je i sudbina serijae Arka Sokaklar nepoznata.

Ono što se zna je da TV serija Camdaki Kiz/ Devojka iza ogledala završava svoj ekranski živoz na kraju sezone.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Odraz društvene promene je vidljiv u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed