Beren Saat ne zaboravlja osobe važne za njenu karijeru!

Produkcija, koja je slavnoj glumici Beren Saat otvorila vrata slave, bila je serija Ask-i Memnu / Zabranjena ljubav, koja je emitovana na Kanalu D u toku 2008.-2010. godine.

Beren Saat ne zaboravlja osobe važne za njenu karijeru!

Foto Credits: Internet Haber

Serija, u kojoj je glumica glumila zajedno sa Kivancem Tatlitugom, ostavila je toliko veliki utisak da čak i reprize serije, koje su emitovane u skorije vreme, obaraju rekorde. Nakon serije Ask-i Memnu, glumica je upoznala svoje fanove sa TV serijom Fatmagul’un Sucu Ne. Poznata scenaristkinja Ece Yorenc pisala je scenarije za ove dve veoma popularne turske TV serije, koje su imale veliki značaj u karijeri Beren Saat.

Beren Saat je pokazala svoju lojalnost scenaristkinji Ece Yorenc objavom na društvenim mrežama. Popularna turska glumica je na svom Instagram nalogu proslavila rođendan Ece Yorenc, koja je 20. oktobra napunila 60 godina. Glumica, koja je na svom Instagram storiju podelila zajedničke fotografije sa Yorenc, ispustila je belešku „Volim te puno”. Deljenje glumice, koja nije mnogo aktivna na društvenim mrežama, očaralo je njene fanove. Beren je tako još jednom pokazala da ne zaboravlja i da jako ceni sve ljude koji su zaslužni za njenu glumačku karijeru, a Ece to sigurno jeste.

S druge strane, novi film, u kom će se Saat ponovo pojaviti na sceni sa Kivancem Tatlitugom,  željno se iščekuje. Snimanje filma  Last call for Istanbul / Poslednji poziv za Istanbul, koji je radjeno za Netflix digitalnu platformu, završeno je proteklih nedelja. Čak su i fotografije deljene sa seta filma izazvale veliku buku. Ostaje da u narednom periodu saznamo kada će ovaj film biti emitovan na Netflixu.

View this post on Instagram

A post shared by BErEn Saat (@berenn_saat)

NOVO - Serija Tuzak – utisci dobri, gledanost mala!

By: TV Exposed