Murat Yildirim i novi projekat - hit u najavi?!

Murat Yildirim, koji je prošle sezone imao uspešnu ulogu na ekranu sa serijom Aziz, odahnuo je uz odobravanje druge sezone. Popularni glumac, koji je imao veoma uspešno partnerstvo sa Simay Barlas, u septembru će ponovo biti na platnu sa serijom koja je uzela letnju pauzu.

Murat Yildirim i novi projekat - hit u najavi?!

Foto Credits: RiriNano

Međutim, takođe je otkriveno da je Murat Yildirim odlučio da radi umesto da se odmara tokom letnjeg perioda. Murat, koji igra glavnu ulogu u ambicioznom igranom filmu Hakana Evrensela Yer Eksi Iki, ovog puta će biti vojnik sa likom kapetana Tajfuna.

Glumac je uvek pravio razliku u projektima u kojima je učestvovao i kroz iskustvo je naučio da je uvek postizao uspešne rezultate. Sada novi filmski projekat pokazuje da je glumac ponovo napravio dobar izbor. I detalji priče i kvalitet glumačke ekipe odmah privlače pažnju.

Ovaj film, u kome je atmosfera ispričana kroz životne priče 3 osobe u regionu Jugoistočne Anadolije tokom perioda intenzivnog terorizma, ima impresivnu priču i veoma dobru glumačku ekipu.

To je otkriveno slikama na društvenim mrežama koje su objavljene dan pre početka snimanja filma. Glumačka ekipa filma Yer Eksi Iki, koji govori o tragičnoj priči o susretu 3 različite ličnosti u najproblematičnijem području zemlje, privlači pažnju.

Muratovi fanovi sa velikim nestrpljenjem iščekuju i ovaj projekat.

NOVO - Melis Sezen oduzima dah novim fotografijama! (FOTO)

By: TV Exposed