Melis Sezen oduzima dah novim fotografijama! (FOTO)

Glumica Melis Sezen, koja je napravila senzaciju u svojoj karijeri likom Derin, koju je tumačila veoma popularnoj seriji Kanala D Sadakatsiz, otišla je na odmor nakon što je serija završila.

Melis Sezen oduzima dah novim fotografijama! (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Uživajući neko vreme u moru i suncu na Baliju, lepa glumica je na društvenim mrežama podelila mnoge fotografije sa Balija. Glumica, koja je s vremena na vreme na dnevnom redu sa svojim objavama na društvenim mrežama, vratila se pred objektiv čim joj se odmor završio.

Fotografije na kojima glumica pozira za časopis bile su na dnevnom redu i na društvenim mrežama. Melis Sezen je, pak, na svom Instagram nalogu ostavila napomenu „Vratila sam se svom omiljenom”.

Glumica, koja ima 1,5 miliona pratilaca na Instagramu, za kratko vreme je dobila stotine hiljada lajkova i hiljade komentara na novim objavama.

View this post on Instagram

A post shared by Melis Sezen (@melisssezen)

Ime glumice, koja je potpisala ugogovr sa Disney plus u novoj sezoni, pominje se uz seriju Nomen, u kojoj će glavnu ulogu preuzeti Halit Ergenc.

Pored Halita Ergenca i Melis Sezen, Songul Oden, koja je svojom glumom izazvala divljenje, igraće i jednu od vodećih uloga u glumačkoj postavi serije Nomen, čije se pripreme pedantno sprovode.

Zafer Kulunk piše scenario za ovu novu digitalnu seriju, koju potpisuje Medyapim. Fatih Kizilgok sedi u rediteljskoj fotelji serije, u kojoj je ispričana distopijska priča. U seriji, Halit Ergenc će oživeti liku koji svojim izumom telepatski komunicira sa suprugom.

NOVO - Edip Tepeli se na zanimljiv način oprostio od serije Destan

By: TV Exposed