Baris Kilic u seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

Turska televizijska serija Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku dobila je novog člana glumačke ekipe. Poznato je i koju ulogu će tumačiti.

Baris Kilic u seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

Foto Credits: Internet Haber

Turski glumac Baris Kilic potpisao je ugovor za novu ulogu. On će se priključiti glumačkom kadru TV serije Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku. Otkriveno je i koja će biti njegova uloga u ovom projektu. Baris će postati partner Gokce Bahadir. Očekuje nas dakle zanimljiv nastavak radnje ove turske serije.

Biće to dvadeset i četvrta uloga u karijeri ovog turskog glumca. Prethodna serija na kojoj je Baris Kilic radio je Uzak Sehrin Masali / Priča o dalekom gradu. U tom projektu je glumio Kursata Eroglua. Pre nje glumio je Kayu Ekincija u TV seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka.

Imao je uloge i u serijama Gulizar, Kalp Atisi, Evlat Kokusu, Gullerin Savasi i drugim projektima. Pojavio se i u seriji Lale Devri kao Engin.

Odskočna daska u njegovoj karijeri je svakako uloga u seriji Zvala se Feriha. On je u ovoj televizijskoj seriji tumačio lik po imenu Levent Seymen.

Prvu ulogu imao je u seriji Sva moja deca 2004. godine u kojoj je glumio Aybarsa.

NOVO - Evo zbog čega je ljut Talat Bulut!

 By: Milt-TV Exposed