Hande Ercel i Disney Plus srušili internet! (VIDEO)

Disney Plus objavljuje reklame koje je snimio sa poznatim imenima u Turskoj, jednu po jednu. Poslednja reklama koju je objavio bila je sa Hande Ercel.

Hande Ercel i Disney Plus srušili internet! (VIDEO)

Foto Credits: Promo / Disney Plus

Od objavljivanja ovog promotivnog video snimka, Hande Ercel je na vrhu dnevnog reda Tvitera.

Disney Plus, koji je počeo sa emitovanjem u Turskoj 14. juna, objavio je snimak sa Hande Ercel nakon reklame sa Pinar Deniz. Ubrzo nakon što je juče u etar izašao promotivni video ove digitalne platforme, snimljen animiranim filmom Hande Ercel Up, uspešna glumica je ponovo postala glavna tačka dnevnog reda na Tviteru. Snimci su objavljeni i na Youtube-u i ponovo su privukli veliku pažnju.

Obožavaoci, kojima mnogo nedostaje to da gledju Hande Ercel u nekom projektu, izrazili su koliko im se dopao promotivni film. U međuvremenu, ovaj video snimak je postigao ogroman uspeh, dostigavši 2 miliona pregleda četiri sata nakon objavljivanja. Kratak promotivni film je dobio hiljade komentara.

Davno je objavljeno da se Hande dogovorila sa Disney plusom. Međutim, još nije saopšteno u kom projektu će uspešna glumica učestvovati na ovoj platformi. Ime Hande Ercel pominjalo se u TV seriji El Turco, u kojoj je Can Yaman preuzeo glavnu ulogu.

Uspešna glumica je na otvaranju Disney plusa odgovorila na pitanja novinara na ovu temu: „Još ništa nije jasno. Ali postoje projekti koji me mnogo uzbuđuju.”

Glumica je takođe izjavila da je čitala razne scenarije.

Evo i pomenute najave u kojoj je učestvovala ova poznata turska glumica.

NOVO - Turske serije Tozluyaka i Kardeslerim - Mladi glumci kao pokretačka snaga

By: TV Exposed