Mert Yazicioglu u novoj seriji Ru

Turski glumac Mert Yazicioglu potpisao je ugovor sa kompanijom Medyapim. Ugovor se odnosi na njihovu novu seriju pod nazivom Ru.

Mert Yazicioglu u novoj seriji Ru

Foto Credits: Internet Haber

Mert Yazicioglu pridružio se sve većem broju turskih glumaca koji će raditi na Disney Plus digitalnoj platoformi. Glumac je potpisao ugovor za glavnu ulogu u novoj seriji Ru, koju kompanija Medyapim priprema za pomenutu platformu. Poznato je i to da će snimanje serije biti obavljeno u Urli. Na poziciji režisera će se naći Bahadir Kartatas. U narednom periodu saznaćemo više informacija o ovom projektu, kao i to ko će biti Mertova partnerka na sceni ove nove turske internet serije.

U pitanju je jedanaesti projekat u dosadašnjoj karijeri ovog mladog glumca. Poslednja serija u kojoj se Mert Yazicioglu pojavio je Ask 101. U tom projektu je glumio Sinana.

Pre serije Ask 101 glumio je u TV seriji Olum Zamani. Imao je uloge i u projektima Bir Annenin Gunahi, Bir Litre Gozyasi, Fatih, Umuda Kelepce Vurulmaz i drugim. Po prvi put na TV ekranima se pojavio u seriji Kayip Sehir 2012. godine.

Sada će nakon Netflixa i serije Ask 101 dobiti priliku da svoj glumački kvalitet pokaže na digitalnoj platformi koja gradi svoj put na tržištu Turske i turskih serija.

NOVO - Burak Celik pred novim izazovom

By: Milt-TV Exposed