Danas počinje nova turska serija Oglum / Moj sin

Večeras nas očekuje premijera još jedne nove turske serije. U pitanju je televizijska serija pod nazivom Oglum ili u prevodu Moj sin.

Danas počinje nova turska serija Oglum / Moj sin

Foto Credits: Show TV

U radnji ove nove turske serije ćemo gledati priču o sudbinama dva dečaka koje je spojila sudbina. Gledaćemo priču o dva dečaka, Kaanu (6 godina) koji potiče iz siromašne porodice i Cemu (12) koji obožava igrice i sin je bogatih roditelja i njihovim sudbinama. Životni putevi ovih dečaka će se slučajno ukrstiti a potom će se desiti nešto veoma potresno. Tada počinje rasplet u radnji. Ovaj projekat obeležava i to što se njime poslu vraća glumica Canan Erguder, nakon borbe sa karcinomom. Ona će biti i narator u seriji.

Uloge u ovoj turskoj seriji će tumačiti pomenuta Canan Erguder, zatim Serhat Teoman, Nihal Yalcin, Feyyaz Duman, Songul Odel, Kubilay Aka, Timur Aca. Pored njih u ovom projektu će se pojaviti Ali Seckiner Alici, Metehan Parilti, Emir Kaan Ozkan i drugi.

Canan Erguder će dakle biti i narator u seriji Oglum a u video najavi serije je izgovorila: „Kada postoji zločin, tu je i kriminalac. Pa, ako je počinilac sama nevinost, ako je dete, na primer, ko je onda zločinac? Ko od nas? Svi mi?"

Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Ay Yapim.

Serija Oglum / Moj sin će biti emitovana na kanalu Show TV.

NOVO - Tolgahan Sayisman i Almeda Abazi potpisali milionski ugovor

 By: Milt-TV Exposed