Taner Olmez dobio partnerku na sceni nove serije

Turski glumac Taner Olmez će u narednom periodu raditi na novom projektu. Reč je o novoj turskoj seriji koja će se snimati za Netflix digitalnu platformu.

Taner Olmez dobio partnerku na sceni nove serije

Foto Credits: Internet Haber

Cagan Irmak, kreator serije Yesilcam je dobio novi zadatak. Irmak će raditi na novoj Netflixovoj seriji pod nazivom Yaratilan ili u prevodu Stvaralac. Ova serija će imati zanimljiv i zaista kvalitetan glumački kadar. U glavnoj ulozi će se naći Taner Olmez. Otkriveno je i ko će biti njegova partnerka na sceni ove nove turske serije.

Uz Tanera u ovoj seriji gledaćemo Sifanur Gul. Poznat je ostatak glumačke ekipe na ovom projektu. Pored Tanera i Sifanur u seriji će glumiti Erkan Kolcak Kostendil, Devrim Yakut, Durul Bazan i Bulent Sakrak. Glumačkom kadru se se priključili i Macit Koper i Engin Benli.

Snimanje kadrova na novoj turskoj internet serijie Yaratilan / Stvaralac će započeti u toku aprila. Prema trenutno dostupnim informacijama biće snimljeno i kasnije emitovano osam epizoda. Za sada nema najava da bi projekat nakon toga mogao da dobije još neku sezonu.

Kako se vama čini glumački kadar ove nove turske serije?

NOVO - Preokret - Kerem Bursin neće glumiti u novoj seriji sa Demet Ozdemir!

 By: Milt-TV Exposed