Sutra se opraštamo od turske serije Gul Masali / Priča o ruži

Odlučeno je da se napravi finale turske serije Gul Masali / Priča o ruži, koja je nedeljom uveče bila na ekranu ATV-a. Snimanje serije Gul Masali, koja je nedeljom zaostajala u trci rejtinga, održano je u Isparti.

Sutra se opraštamo od turske serije Gul Masali / Priča o ruži

Foto Credits: Internet Haber

Bilo je veliko iznenađenje što se Keremcem pridružio timu sredinom serije u kojoj su glavne uloge preuzeli Erdem Kaynarca i Gulper Ozdemir. Nije prošla nezapaženo činjenica da se serija, koja je privukla pažnju kao ljubavna priča, pretvorila u produkciju koja prikazuje lepote Isparte. Uz snažnu harmoniju i visoku energiju dua Gulper Ozdemir i Erdem Kaynarca, serija Gul Masali / Priča o ruži uspela je da stigne do 17. epizode. Finale serije biće na TV ekranima u nedelju, 16. oktobra.

Odluka koja je obradovala publiku bila je to što je ATV dala vreme seriji, koja će svoje finale imati u 17. epizodi, i zadržala je na ekranu do sada. Kanal ATV je pokazao strpljenje, a donete su odluke da se neke druge serije brzo ukinu nakon pada gledanosti na mnogim televizijskim kanalima.

Obožavaoci serije, koji su izjavili da im je žao zbog finala, ipak su prokomentarisali da su gledali prijatnu priču, doživeli različite emocije i da je zadovoljstvo publike osiguralo to što se tako nastavilo do sada. Deljen je i trejler za 17. i poslednju epizodu serije Gul Masali, koja će biti emitovana u nedelju, 16. oktobra. Već je kuriozitet kako će se serija oprostiti.

View this post on Instagram

A post shared by Gül Masalı (@gulmasaliatv)

NOVO - Kerem Bursin i Farah Zeynep Abdullah oštri u novim kritikama!

By: TV Exposed