Kerem Bursin - Ovde svi razmišljamo o Holivudu!

Turski glumac Kerem Bursin je privukao pažnju svojim putovanjima u inostranstvo nakon završetka TV serije Sen Cal Kapimi. Glumac, koji je otišao u Španiju i prisustvovao festivalu u Malagi, dobio je veliku pažnju svojih obožavalaca.

Kerem Bursin - Ovde svi razmišljamo o Holivudu!

Foto Credits: Haberler

Kerem Bursin, koji se ovde sastao i sa poznatim glumcem Antoniom Banderasom, a zatim ponovo otišao u Španiju na njegov poziv, skreće pažnju velikog broja evropskih medija u poslednje vreme. Uz podršku miliona fanova na društvenim mrežama, Kerem nastavlja da privlači pažnju širom sveta. Bursin, koji je prvo postao partner u seriji, a potom otpočeo vezu sa Hande Ercel u privatnom životu, postao je osoba koja je uspela da impresionira široku publiku u inostranstvu.

Možemo reći da je proces partnerstva i upoznavanja sa Hande Ercel u velikoj meri doprineo povećanju popularnosti glumice. Par se razišao, ali fanovi i dalje pokazuju veliko interesovanje za oboje. Dok obožavaoci Kerema Bursina željno iščekuju njegove nove projekte, glumac je rekao da se njegovi susreti u inostranstvu i Turskoj nastavljaju.

Odgovarajući na pitanja nakon događaja kome je prisustvovao, Kerem je zauzeo još skromniji stav umesto da ga razmazi interesovanje njegovih obožavalaca u mnogim zemljama sveta. Kao lekcija mnogima su sledeće glumčeve reči:

„Jedino što mi je to sve dalo bilo je da li rastem, ali kako stariš, moraš da se smanjuješ. Tako da me ovakve stvari zaista drže bliže zemlji.". Nakon izjava da je na putu da postane svetska zvezda, jedan od novinara ga je upitao: „Razmišljate li o tome da učestvujete u Holivudu?“ Poznati glumac je na njegovo pitanje odgovorio ovako: “Da li Holivud misli na mene? Hajde da ga pitamo. Ovde svi razmišljamo o Holivudu." Kerem Bursin je rekao da napreduje putem u koji veruje i da želi da se dešavaju dobre stvari.

NOVO - Velika kriza u TV seriji Emanet!

By: TV Exposed