Hafsanur Sancaktutan i Hande Ercel u borbi za vrh!

Turska glumica Hafsanur Sancaktutan, koja je stekla veliku popularnost poslednjih godina, nastavlja da brzo stiče fanove i zauzima mesto na dnevnom redu na društvenim mrežama.

Hafsanur Sancaktutan i Hande Ercel u borbi za vrh!

Foto Credits: Takvim

Glumivši u glavnoj ulozi TV serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše sa Keremom Bursinom, glumica je ostavila sve svoje rivale iza sebe i postala 'najpopularnija turska ženska glumica' u jednonedeljnom periodu između 1. i 7. avgusta.

Istraživanje koje je sprovela Adba TV, koja redovno prati stanje na društvenim mrežama donela je nove rezultate.

Hafsanur Sancaktutan, koja je osvojila prvo mesto sa 17 hiljada 500 deljenja preko zajedničkih poruka, ponovo je skrenulo pažnju.

Hande Ercel je odmah iza nje, druga sa malom razlikom, dok je Afra Saracoglu na trećem mestu. Ono što povezuje Hande i Hafsanur jeste i Kerem Bursin i serije u kojima tumače glavne uloge sa njim.

Mala razlika između glumica

Činjenica da postoji vrlo mala razlika u konkurenciji turskih glumica na društvenim mrežama među njima ne ostaje neprimećena.

Lista, koja takođe uključuje imena kao što su Ayca Aysin Turan, Demet Ozdemir i Sila Turkoglu, prikazuje samo rezultate dobijene putem objava na društvenim mrežama između 1. i 7. avgusta.

Evo i kompletne rang liste. Kako se vama čini ova lista? Ko je vaša omiljena turska glumica? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Serija Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje dobija dobre komentare a ima loš rejting!

By: TV Exposed