Radnja turske serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći je nevinija u odnosu na priče iz stvarnog života!

Produkcije o obmanama na televizijskom ekranu se povećavaju i pronalaze svoju publiku. U seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći, reakcije na priču koja napreduje ka ljubavi između Macide i Kazima raspravlja se upravo o pitanju prevare.

Radnja turske serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći je nevinija u odnosu na priče iz stvarnog života!

Foto Credits: IMDB

Ako pogledamo okruženje društvenih medija, takve serije su loš primer za publiku i društveno štetne produkcije. Međutim, životne priče koje se otkrivaju u dnevnim emisijama otkrivaju mnogo teži i neverovatno isprepleteni snop veza nego TV serije. Takođe postoji ogromno interesovanje za programe koji odražavaju takve ljudske priče emitovane tokom dana. Osim toga, očigledna je činjenica da serija orijentisana na obmanu i prevare na ekranu ima ozbiljnu publiku.

Kritike na društvenim mrežama se fokusiraju na pitanje obmane u TV seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći u kojoj glume Neslihan Atagul i Kadir Dogulu. Međutim, mnoga ostvarenja već se bave sličnim temama, a još gore situacije u stvarnim životnim pričama u dnevnim emisijama postižu rekorde rejtinga pred publikom. Čak i ako oni koji kritikuju na društvenim mrežama nisu nepravedni, TV serije su još nevinije kada se društvene činjenice koje se reflektuju jedna za drugom na ekranima uporede sa scenarijima u TV seriji. I tema obmane privlači toliku pažnju u društvu, a društvene mreže reaguju na TV serije koje se bave ovim temama.

Sve to ide zajedno sa pričama iz stvarnog života, koje su mnogo gore. Kao rezultat toga, uz društveno licemerje, TV serije kao što je Gecenin Ucunda mogu privući milione gledalaca, čak i ako dobiju kritike. Postoji velika publika koja istovremeno kritikuje i obraća pažnju na činjenicu da subjekti u seriji postaju mnogo neviniji pred pričama iz stvarnog života.

NOVO - Tugrul Tulek o seriji Camdaki Kiz

By: TV Exposed