Novi glumac u TV seriji Icimizdeki Ates / Vatra u nama

Nastavljaju se pripreme za tursku TV seriju Icimizdeki Ates / Vatra u nama, koja će se emitovati na leto, koju za ATV TV priprema kompanija Fabrika Yapım. Vodeći glumci nove serije za mlade, koja se očekuje na setu u maju, a planirano je da bude snimljena i da se sretne sa publikom do juna, pojavili su se jedan po jedan.

Novi glumac u TV seriji Icimizdeki Ates / Vatra u nama

Foto Credits: Internet Haber

Iako glumačka postava serija Icimizdeki Ates / Vatra u nama još nije u potpunosti razjašnjena, saznalo se da će Burak Sevinc, Ceren Benderlioglu i Gizem Arikan biti zajedno sa Atakanom Hosgorenom i Ipek Filiz Yazici, među imenima koja se nalaze u glumačkoj ekipi serije.

Nastavljaju se kasting i pripreme za TV seriju Icimizdeki Ates / Vatra u nama, čiji su scenario napisali Nimet Erdem, Birol Elginez i Ozlem Elginoz, a Murat Onbul će sesti u rediteljsku fotelju. Otkriven je još jedan glumac serije, koji će ispričati impresivnu priču o 4 mlade osobe.

Demirhan Demircioglu će igrati lik Merta Karamana u ovoj novoj turskoj televizijskoj seriji koju ćemo gledati od leta.

Ovaj 23-godišnji mladi glumac ranije je igrao lik Kerema kao gostujući glumac u seriji Hekimoglu, u kojoj su glumili Timucin Esen, Okan Yalabik, Ebru Ozkan, KaanYildirim, Aytac Sasmaz i Damla Colbay.

Sada ćemo ga gledati u novoj seriji koja će svi se nadaju osvojiti srca gledalaca.

NOVO - Evo ko zauzima posebno mesto u srcu Hande Ercel

By: Milt-TV Exposed