Evo ko zauzima posebno mesto u srcu Hande Ercel

Hande Ercel, jedna od popularnih mladih turskih glumica prošlog perioda, uživa u slavi koju je stekla serijom Sen Cal Kapimi . Glumica je nedavno privukla pažnju na Instagramu svojim putovanjem u Italiju.

Evo ko zauzima posebno mesto u srcu Hande Ercel

Foto Credits: IMDB

Glumica se nakon nekoliko dana vratila sa putovanja gde je bila sa svojom starijom sestrom Gamze Ercel.

Hande Ercel je imala ljubavnu vezu sa Keremom Bursinom, sa kojim je igrala glavnu ulogu u TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Na dnevnom redu časopisa je bila vest da je par raskinuo pre nekoliko meseci. Barem u turskom štampi je pisano da je putovanje u Italiju trebalo da podigne moral mladoj glumici nakon ovog razdvajanja.

Navedeno je da je Ercel takođe otišla u Italiju na niz poslovnih sastanaka. Hande je stekla ogromnu bazu obožavatelja u toj evropskoj zemlji nakon što je TV serija Sen Cal Kapimi emitovana u Italiji. Tvrdilo se da je bila u pregovorima u Italiji, odnosno da je otišla da proceni ponude nekih brendova.

Nije poznato da li je glumica sklopila neki dogovor na ovom putovanju, ali to će se pojaviti u narednim danima. U međuvremenu, o njenim pozama sa starijom sestrom na ulicama Italije naveliko se raspravljalo na društvenim mrežama.

Popularna glumica je po povratku iz inostranstva, objavama na društvenim mrežama oduzela dah sa svojom nećakinjom Mavi Aylin, prema kojoj ne krije ljubav. Glumica, koja je kad god je bila u prilici provodila vreme sa kćekom svoje sestre Gamze, još jednom je pokazala svoju ljubav prema devojčici.

NOVO - Murat Yildirim o drugoj sezoni serije Aziz

By: Milt-TV Exposed