Mesut Akusta je majstor za stvaranje negativnog lika u serijama!

Svi znaju koliko je Mesut Akusta uspešan u svojim ulogama negativaca. Glumac, koji je prošle sezone pokazao svoje drugačije lice publici likom dobrog čoveka u seriji Teskilat / Organizacija, u novoj sezoni vratio se na stare dane serijom Yurek Cikmazi.

Mesut Akusta je majstor za stvaranje negativnog lika u serijama!

Foto Credits: Haberler

Čuveni glumac, poznat kao majstor kreiranja likova, postao je fenomen sa likom Kendala u nezaboravnoj seriji Karagul. Sada gledamo poznatog glumca u ulozi još jednog negativca koji je kandidat da postane fenomen, kao Yilmaz iz TV serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce. Yilmaz, koji je mučio svoju ženu i učestvovao u njenom odvlačenju u smrt, takođe je postao veliki problem za svoju decu. Primećujemo da Mesut Akusta, ponovo, govori više od sebe, sa dubokim efektom lika Yilmaza na publiku i komentarima na društvenim mrežama, sa serijom Yurek Cikmazi, čija je treća epizoda objavljena.

Obožavatelji serije bili su aktivni na društvenim mrežama sa svojim komentarima u kojima su rekli: „Očekujem da će Yilmaz biti kažnjen za svoje postupke.“.

Pošto je Mesut Akusta majstor za takve uloge, obožavaoci serije su bili oduševljeni u seriji Yurek Cikmazi, a veliku ulogu u tome igra lik Yilmaza. Bez lošeg momka, priče ne izazivaju toliku radoznalost i svedoci smo da Akusta ponovo radi ovaj posao kako treba. Ako milioni gledalaca sa velikim uzbuđenjem iščekuju 4. epizodu serije Slomljeno srce, koja će biti emitovana u utorak, 22. novembra, uspeh glume Mesuta Akuste, u kojoj odaje utisak da je on zaista ta osoba, ima veliki udeo u ovome.

NOVO - Daghan Kulegec se vraća u turske TV serije nakon četiri godine!

By: TV Exposed