Daghan Kulegec se vraća u turske TV serije nakon četiri godine!

Na ekranima turskog Fox TV-a primećujemo da nijedna serija nije dobila dovoljno dobre ocene u novoj sezoni.

Daghan Kulegec se vraća u turske TV serije nakon četiri godine!

Foto Credits: Internet Haber

Međutim, menadžment kanala podseća na nove projekte, a vest koja je otkrivena je da je jedan od njih i produkcija pod nazivom Dokuz Oguz. Veoma uticajni glumci okupili su se u projektu Dokuz Oguz, koji se izdvaja kao vojna serija. Dok traju pregovori o novim imenima za glumačku ekipu nove serije, koju Gold Film priprema već neko vreme, otkriveno je da je među glumcima i Daghan Kulegec, što je izazvalo veliko uzbduđenje fanova.

Daghan Kulegec, koji dugo nije bio u televizijskim serijama, postao je nezaboravan portretišući zanimljive likove u serijama sa svojim drugačijim imidžom i glumačkim pristupom. Ko može zaboraviti lik Efea Kaygisiza u TV seriji Kavak Yelleri? Pored toga, Daghan je igrao lik koji se zvao Mete Uyara u TV seriji pod nazivom Kiraz Mevsimi / Sezona trešanja, koja je stekla veliku popularnost u inostranstvu. Poslednja serija glumca na televizijskom ekranu bila je Yeni Gelin / Nova nevesta.

Daghan Kulegec, jedno od imena koje nije bilo na televizijskom ekranu od 2018. godine, posle 4 godine pojaviće se pred svojim obožavaocima sa TV serijom Dokuz Oguz. Suleyman Cobanoglu piše scenario za seriju, za koju se navodi da će se snimati u Eskišehiru. Među glumcima serije, koju će režirati Cem Akyoldas, su i značajna imena kao što su Kubilay Aka, Yasemin Allen, Deniz Isin, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Serhat Onat. Sa serijom Dokuz Oguz, čije se emitovanje na Fox TV-u očekuje početkom 2023. godine, čekanju fanova Daghana Kulegeca biće priveden kraj.

NOVO - Almila Ada oduzima dah svojom gala elegancijom! (FOTO)

By: TV Exposed