Almila Ada oduzima dah svojom gala elegancijom! (FOTO)

Turska glumica Almila Ada, jedno od imena koje impresionira svojim uspešnim nastupom u liku Donus, koju tumači u popularnoj TV seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre koja se emituje utorkom uveče na Kanalu D, sada doživljava uzbuđenje zbog velikih ekrana.

Almila Ada oduzima dah svojom gala elegancijom! (FOTO)

Foto Credits: Karar

Film Baris Akarsu Hello, u kojem je glumica tumačila jednu od uloga, objavljen je juče. Lepa glumica, koja je proteklih dana prisustvovala premijeri filma, oduševila je svojom elegancijom. Almila Ada je podelila svoje fotografije sa gala događaja na svom Instagram nalogu.

Uz njih ubacila je belešku: „Želela bih da se zahvalim svima koji su mi pomogli da se pripremim za premijeru svojim velikim interesovanjem, uprkos tome što sam radila na setovima u dva grada.”.

Prelepa glumica, koja prikazuje zadivljujuću sliku u svojoj crnoj mini haljini, preuzima glavnu ulogu sa Ismailom Ege Sasmazom u filmu Baris Akarsu Hello. Popularni turski muzičar, koji je svojevremeno bio jedan od najistaknutijih, Baris Akarsu, koji je rođen 1979. godine i svojim pesmama ušao u srca mnogih, preminuo je 2007. od posledica saobraćajne nesreće. U filmu Baris Akarsu Hello, u kome je ispričan život veoma voljenog mladog muzičara, Almila Ada oživljava lik Zeynep, velike ljubavi glavnog lika, Bariša Akarsua.

Evo i pomenute fotografije. Kako se vama čini ova mlada i veoma talentovana turska glumica? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Almila Ada (@almilaada)

NOVO - Sila Turkoglu je najpopularnija turska glumica prethodnog perioda

By: TV Exposed