Sila Turkoglu je najpopularnija turska glumica prethodnog perioda

Sedamnaestogodišnja Su Burcu Yazgi Coskun, koja je dala život liku Asiye u TV seriji Kardeslerim / Moja braća, jedna je od najpopularnijih glumica poslednjeg perioda, posebno među mlađom generacijom!

Sila Turkoglu je najpopularnija turska glumica prethodnog perioda

Foto Credits: RiriNano

U prilog tome govori i da mlada glumica mesecima nije napuštala prvo mesto liste najpopularnijih glumica na društvenim mrežama! Zajedno sa njenim partnerom u seriji, Onurom Seyitom Yaranom, bili su na vrhu tabele „najpopularniji glumci“ kao imena koja su potresla društvene mreže. Su Burcu Yazgi Coskun je dugo bila na vrhu liste sa svojim najbližim rivalkama Ozge Yagiz i Rabiom Soyturk. Međutim, sa izlaskom nove TV serije na ekran, ova imena su počela da gube svoje mesto na tabeli.

Prvo ime koje se postepeno uzdizalo bilo je Sila Turkoglu. Turkoglu, koja je stekla ogromnu bazu obožavalaca posebno u inostranstvu nakon što je učestvovala u dnevnim serijama kao što su Yemin i Emanet, trenutno je na ekranu u seriji kanala Show TV pod nazivom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. To se poklopilo sa činjenicom da je o Turkoglu počelo vidljivo da se priča na društvenim mrežama odmah nakon što se saznalo da će ona igrati u ovoj seriji.

Glumica je brzo uspela da zauzme prvo mesto na Adba.tv listi „Najpopularnije glumice“, na kojoj je već nekoliko nedelja! Prema brojevima utvrđenim brojem poruka publike tokom nedelje od 8. do 14. novembra, Sila Turkoglu je napravila veliku razliku osim što je preuzela tron Su Burcu Yazgi Coskun, koja nikome nije prepustila prvo mesto u proteklih nekoliko meseci.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Serija Yali Capkini - Lik Kazim se sve više ističe!

By: TV Exposed