Serija Yali Capkini - Lik Kazim se sve više ističe!

Serija Yali Capkini, koja se emituje petkom uveče, postigla je tako uspešne rezultate na ekranu Star TV-a da se pojavila priča koja je zapela za srce publike.

Serija Yali Capkini - Lik Kazim se sve više ističe!

Foto Credits: Haberler

I rejting i refleksija na društvenim mrežama serije, u kojoj se Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir ističu svojim uspešnim nastupima, idu veoma dobro. U priči serije ističe se i lik Kazima, kojeg se sada publika dotiče sa osećajem mržnje. Glumi ga Diren Polatogullari, a Kazimova izvedba ima veliki uticaj na način na koji glumac predstavlja slična osećanja milionima gledalaca.

Diren Polatogullari je ranije otkrio sličan osećaj u TV seriji Uc Kurus. Glumac, kojeg smo u seriji gledali kao Irfana, ponovo je dao pravo na ulogu i osvojio divljenje široke publike. Nakon prošlogodišnjeg uspeha, činjenica da on predstavlja različita osećanja milionima gledalaca likom Kazima u seriji Yali Capkini ove sezone pokazuje koliko je daleko otišao njegov glumački nastup. Publika, koja je smatrala da je scenarista napisao veoma lepe scene za lik Kazima, složna je u komentarima:

„Diren Polatogullari je zaista kao Kazim. Za mene je ovaj čovek vrh serije.“. Što se tiče mnogih obožavalaca serije Yali Capkini dileme nema, Kazim je sjajan, a glumac se i ljuti i mnogo smeje. Polatogullari, koji nudi prirodni glumački talenat, počinje da se ističe više od svojih drugih prijatelja u TV seriji Yali Capkini.

Nova 9. epizoda serije, koja se emituje petkom uveče, takođe je bila predmet velike radoznalosti i publika će danas, u petak uveče, 18. novembra, doživeti kako zabavne tako i napete trenutke priče.

NOVO - Elcin Sangu i serija Cop Adam privlače sve više pažnje zbog novog postera (FOTO)

By: TV Exposed