Berker Guven se sve više ističe u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre!

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja se emituje na ekranima Kanala D utorkom uveče, duboko će potresti publiku veoma impresivnom epizodom u novoj nedelji.

Berker Guven se sve više ističe u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre!

Foto Credits: DiziCentral

Gledaćemo epizodu u kojoj odnos između Somera i Turkan postepeno odmiče u ćorsokak. Nakon što je Turkan saznala da je trudna, mnogi gledaoci su se pitali da li će ovo podeliti sa Somerom. Međutim, u objavljenoj promociji pojavljuje se slika kao da neće reći Someru o tome.

Kritikujući lik Somera, kojeg igra Berker Guven, fanovi serije su podelili mnoga razočarenja. Ljubitelji serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre vide Somera kao nedoslednu osobu i smatraju da mu se ne može verovati. Navodeći da je uspešan nastup Berkera Guvena takođe umnogome doprineo priči, fanovi serije dele komentare ističući razočaranje publike koja podržava lik Turkan. Dok je trejler predstavljen sa pesmom „Break My Hands” poznatog pevača Guldena Karaboceka privukao veliku pažnju, izuzetan detalj je bio to što su konopci došli do tačke loma između Turkan i Somera.

U novoj video najavi između Turkana i Somera konopci počinju potpuno da pucaju. Ne mogavši da svari teške reči koje je čula od Somera, Turkan napušta kuću. S druge strane, činjenica da je Ozer hospitalizovan stvara šok za sve. Ruchan čvrsto drži Ozera za ruku uprkos svim događajima i kaže da ga neće ostaviti. S druge strane, Derya, koja prihvata Mustafinu ponudu za brak, naići će na oštru reakciju svog oca, što će povećati uzbuđenje za novu epizodu.

Serija Uc Kiz Kardes je na Kanalu D sa svojom novom epizodom u utorak uveče u 20.00.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Kaan Urgancioglu nastavlja da briljira u seriji Yargi / Presuda

By: TV Exposed