Eda Ece još jednom potvrdila kraj serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Svi znaju da idemo korak po korak ka finalu serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka, koja nastavlja svoju šestu sezonu na ekranima Fox TV-a.

Eda Ece još jednom potvrdila kraj serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Foto Credits: Haberler

Iako je namera bila da projekat ima četiri sezone, usledila je peta sezona, a potom je na insistiranje publike odlučeno da se snimi i emituje i šesta sezona.

Međutim, prema različitim izjavama glavne glumice serije Ede Ece, od početka sezone pitanje kao što je produžetak serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka nije na dnevnom redu.

Iako su mnogi ljubitelji serijala želeli da se projekat nastavi, čini se da je tim došao do kraja puta. Neki od gledalaca smatraju da bi produžetak mogao biti odlučen na kraju sezone.

Jasno i glasno - Kraj

Međutim, Eda Ece je još jednom jasno progovorila o sudbini serije Zabranjena jabuka, tokom procesa dok je pokušavala da pomogne i da zaleči rane od zemljotresa. Poznata glumica je želela da kampanje pomoći koje intenzivno sprovodi Medyapim, kompanija koja je producent ove serije, ne budu pogrešno shvaćene i napomenula da se ne radi o pokušaju reklamiranja projekta Yasak Elma / Zabranjena jabuka.

Eda Ece je rekla: „Ako neko ovo tumači kao reklamu za projekat Yasak Elma, da budem jasna, ovo je naša poslednja sezona. Ušli smo u vreme poslednjih 10 epizoda. Već smo došli do kraja šestogodišnjeg procesa. Ovo radimo jer imamo dug zahvalnosti. Ne radimo to iz nekog drugog razloga. Ove godine se već opraštamo.“.

NOVO - Rabia Soyturk o važnosti serije Veda Mektubu za nju i njenu majku

By: TV Exposed