Serija Cana Yamana i Demet Ozdemir "Erkenci Kus" najprodavanija!

Uspeh serije Erkenci Kus, koja se završila avgusta 2019. u Turskoj, nastavlja se u svetu. U prethodnoj nedelji, učešće Cana Yamana i Demet Ozdemir u televizijskom programu u Italiji pretrpao je štampu. Uspešnim izvođenjem dvojca pojavio se novi uspeh u vezi sa Erkenci Kusom, koja je među najprodavanijim serijama. Kompanija OSN kupila je prava serije ...

Serija Cana Yamana i Demet Ozdemir "Erkenci Kus" najprodavanija!

Uspeh serije Erkenci Kus, koja se završila avgusta 2019. u Turskoj, nastavlja se u svetu. U prethodnoj nedelji, učešće Cana Yamana i Demet Ozdemir u televizijskom programu u Italiji pretrpao je štampu.

Uspešnim izvođenjem dvojca pojavio se novi uspeh u vezi sa Erkenci Kusom, koja je među najprodavanijim serijama. Kompanija OSN kupila je prava serije na Bliskom Istoku i u Severnoj Africi, zvanoj MENA region.

Ovim sporazumom vrata mnogih različitih zemalja biće otvorena za seriju Erkenci Kus, koju je do sada kupilo 47 zemalja.

Serija je postigla značajan uspeh u zemljama sa različitim kulturama i nalazi se u veoma različitim regionima kao što su Italija, Ekvador, Litvanija, Bosna, Severna Makedonija, Gruzija, Vijetnam, Grčka, Španija, Indija i Izrael.

U SAD-u se očekuje da će se serija, koja je počela da se susreće sa publikom putem UniMasa, proširiti u mnogim zemljama regiona MENA.

51 epizoda, Demet Ozdemir i Cana Yamana privukle su veliko interesovanje zahvaljujući sjajnom uklapanju ova dva glumca, što je ponos Turske u stranim zemljama.

By: TV Exposed

NOVO-Seksi fotografije Aslihan Guner (FOTO)