Serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene – druga sezona sve izvesnija?!

Turska serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene je privukla dosta pažnje. Kako se bližimo finalu sezone, mnogi se pitaju da li će serija dobiti nastavak, odnosno sezonu 2.

Serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene – druga sezona sve izvesnija?!

Foto Credits: IMDB

Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene je drugi projekat digitalne platforme Disney Plus u Turskoj. Od nedavno je postalo poznato da će treća serija ove platforme u toj zemlji biti serija Ben Gri / Ja sam siv. Glavnu ulogu u ovom projektu tumačiti Timucin Esen.

Sutra je finale serije Dunyayla Benim Aramda i mnoge zanima dve stvari. Kako se ova sezona završiti i da li kraj sezone znači i kraj za ovu seriju. Prema sve većem broju izvora iz Turske, projekat Između sveta i mene će dobiti drugu sezonu. Birsen Altuntas, koja je dobro upućena u stanje u turskim serijama je izjavila da je odobrenje od digitalne platforme Disney Plus za nastavak ove serije već stiglo.

Ipak, ostaje da sačekamo sutra i finale i dobijemo potvrdu da li je u pitanju samo finale sezone što je gotovo izvesno ili finale cele serije što bi rastužilo fanove ove turske serije.

Uz to, serija Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene ima veliki broj fanova medju glumcima u Turskoj. Mine Tugay je nedavno izjavila da uživa gledajući epizode ove serije. Kvalitet serije je kako kaže veoma dobar i pravo je zadovoljstvo gledati takav posao i sjajno odradjen projekat. Čestitala je celoj ekipi serije na veoma dobro odradjenom poslu.

NOVO - Lažna vest ili istina – Serenay Sarikaya i Kivanc Tatlitug zajedno u novoj seriji?!

By: TV Exposed