Evo zbog čega Berguzar Korel nećemo gledati u novoj sezoni serija

Prva informacija je glasila da je Berguzar Korel odlučila da ove sezone ne glumi u serijama zbog straha od koronavirusa. Glumica je tu informaciju demantovala. Istina je da Berguzar nećemo gledati u novoj sezoni i novim serijama. Razlog za tu odluku nije koronavirus, niti strah od zaraze istim, već nešto drugo. Kako je istakla u ...

Evo zbog čega Berguzar Korel nećemo gledati u novoj sezoni serija

Prva informacija je glasila da je Berguzar Korel odlučila da ove sezone ne glumi u serijama zbog straha od koronavirusa.

Glumica je tu informaciju demantovala. Istina je da Berguzar nećemo gledati u novoj sezoni i novim serijama. Razlog za tu odluku nije koronavirus, niti strah od zaraze istim, već nešto drugo. Kako je istakla u razgovoru za turske medije, odlučila je da celokupnu sezonu posveti radu u pozorištu. Već u septembru se vraća na scenu pozorišta i to sa njenom predstavom "Momci i devojke".

Poslednja značajna uloga u ove glumice u TV serijama bila je u Vatanim Sensin (2016-2018) gde je tumačila lik po imenu Azize. Najveću popularnost je dobila sa likom Sehrazat u seriji Binbir Gece (1001 noć).

By: TV Exposed